Csuja Imre még a kollégái előtt is tartotta magát: munkájába temetkezik a színész

Fotó: Origo -
Csuja Imre színész öngyilkosság tragédia munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt hunyt el Csuja Imre kisebbik fia, Bence, aki feltehetően öngyilkosságot követett el. A legendás színész három nappal a tragédia után színpadra állt.

Hatalmas kiváncsiság övezte Csuja Imre szombati színpadra lépését. A legendás színész három nappal korábban veszítette el kisebbik fiát, Bencét, aki bátyjához hasonlóan szintén öngyilkosságot követett el, sajtóértesülések szerint.

Csuja Imre Fotó: Origo

Csuja, úgy tűnik a munkába menekül, így próbálja meg túlélni a feldolgozhatatlan tragédiát. A nézők lélegzetvisszafojtva várták a színész színpadra lépését, aki profi módon játszotta végig a három órás előadást. A végetapsot pedig a legnagyobb alázattal fogadta és köszönte meg.

Kollégái előtt is végig tartotta magát és nem mutatta ki pokoli fájdalmát.

"A színpad, a játék jelenthet valamelyest gyógyírt számára, és nagyon úgy tűnik, bele is veti magát a munkába, így próbál meg túlélni, hisz a szeretteinek és a közönségének szükségük van rá "

- mesélte a Borsnak a színház egyik munkatársa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.