Horváth Éva és Weisz Fanniék együtt repültek Balira!

Weisz Fanni Bali Horváth Éva utazás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva párjával és kisfiával, Kristóffal előszeretettel jár vissza Balira. A gyönyörű modell és fia most nem kettesben, hanem Weisz Fannival és férjével, Hajmásy Péterrel utazott el.

Horváth Éváék előszeretettel nyaralnak Indonéziában: két évvel ezelőtt már kisfiuk, Kristóf is velük tartott. A gyönyörű modell egy vlogrészt is készített első közös utazásukról azzal a céllal, hogy tippeket adjon csecsemővel utazó sorstársainak, és megmutassa, ők hogyan vészelték el az "akadályokat".

Éva most Weisz Fannival és férjével, Hajmásy Péterrel utazott Balira, legalábbis az Insta-sztorik erről tanúskodnak.

Fanni egyébként a 27. születésnapjára kapta férjétől ezt a luxusutat, és már mindketten izgatottan várták az indulás napját.

A közös útról néhány fotót is megosztottak közösségi oldalukon, Horváth Éva például azt is lencsevégre kapta, ahogy Fanniék a kis Kristóffal nézegetnek egy repülős könyvet.

Forrás: Instagram

Bár az út nagyon hosszú volt, hiszen néhány óra híján egy egész napot utaztak, Fanniék már becsekkoltak Baliról, és egy csókolózós fotóval köszöntöttek mindenkit Indonézia egyik legszebb szigetéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.