Így tündökölt Király Viktor és barátnője az MTV EMA vörös szőnyegén

Forrás: Life.hu -
MTV EMA Virág Anita vörös szőnyeg Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor képviseli hazánkat az MTV EMA-n, az eseményre menyasszonyával együtt érkezett az énekes. A vörös szőnyegen a Life.hu riportere kapta őket lencsevégre, mindketten tündököltek. 

Idén 23. alkalommal rendezik meg az MTV Europe Music Awards ünnepséget, amelyen Magyarországot Király Viktor képviseli. A közönség szavazatai alapján juthatott ki az énekes a díjátadóra, ahová menyasszonya, Virág Anita kísérte el. A vörös szőnyegen is együtt vonultak, és mindketten csak úgy tündököltek.

Így tündökölt Király Viktor és barátnője az MTV EMA vörös szőnyegén Forrás: Life.hu

MTV EMA: ezek voltak az elmúlt évek legbotrányosabb ruhakölteményei - Fotó


Az MTV európai dijkiosztó gálája évről-évre elképesztő színvonalon díjazza a legjobb zenei előadókat. Mint minden vörös szőnyeges eseményen, ezek a gálán is fontos szerepet és figyelmet kapnak a ruhák, amiket a világsztárok viselnek. Szétnéztünk az elmúlt évek díjátadói között és összeszedtük azt a néhány arcpirító darabot, amit viselőjük azóta már biztosan elfelejtene... Kattints ide, és nézd meg, milyen darabokban jelentek meg a sztárok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.