Egy francia modell is szexuális erőszakkal vádolja Roman Polanskit

Forrás: AFP/Valery HACHE/Valery Hache -
modell vád erőszak bíróság Roman Polanski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években több nő is azt állította, hogy a hetvenes években Polanski szexuálisan bántalmazta. Most egy francia modell állt elő újabb vádakkal.

Egy 13 éves lány megerőszakolásáért elfogatóparancs is van érvényben a francia-lengyel filmrendező ellen az Egyesült Államokban, aki körül továbbra sem csendesül a botrány. A napokban ugyanis egy egykor manökenként és színésznőként dolgozó francia nő vádolta meg azzal, hogy megerőszakolta őt 1975-ben Svájcban – írja az MTI.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

"Az egész nagyon erőszakos volt, egy síelés után, a Gstaadban található házában történt. Megütött, addig vert, amíg meg nem adtam magam neki, és akkor mindenféle borzalomnak vetett alá"

– mondta a Le Parisien honlapján közzétett interjúban Valentine Monnier, aki mindezt néhány nappal Polanski legújabb, J'accuse című filmjének franciaországi bemutatója előtt hozta nyilvánosságra.

Roman Polanski és felesége, Emmanuelle Seigner a 2013-as cannes-i filmfesztiválon Forrás: AFP/Valery HACHE/Valery Hache

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.