Nagy Feró visszaállítaná a halálbüntetést

Fotó: Mudra László - Origo -
börtönbüntetés halálbüntetés Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feróról eddig is tudtuk, hogy ha meg kell mondania az őszinte véleményét, bármilyen témáról is legyen szó, ő bizony nem kertel. Ezúttal a börtönökről és a megfelelő büntetésekről mondta el, hogy mit is gondol. 

A #Bochkor című műsor vendégei kényes témát feszegettek a legutóbbi adásban - írja a Ripost. Bochkor Gábor műsorában bűnözőkről és a börtönben tapasztalható körülményekről volt szó. Szóba került a norvég mészárosként elhíresült Andres Breivik, aki 2011-ben 77 embert, főleg diákokat gyilkolt meg Utoya szigetén.Ehhez képest pedig szinte luxuskörülmények között él a börtönben. „Én ennél szigorúbb vagyok, aki 77 embert gyilkolt meg, annak kötél jár. Egy ilyen embert még etetnek, itatnak, sőt még televízió és egyebek vannak a cellájában..." – fogalmazta meg véleményét Nagy Feró.

Nagy Feró Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.