Bódi Sylvi közösségi oldalán mesélt arról, milyen körülmények között él most.

Az egykori modell néhány nappal ezelőtt osztotta meg követőivel, milyen izgalmas utazás veszi most kezdetét.

"Egy kicsi most épülő önfentartó eco-resortban fogok önkéntesként dolgozni. Szemétgyűjtés a tengerparton, korallzátony körüli vízalatti munkálatok - sajnos nagyon sok zátonyt megrongál a rátekeredett háló, rizs tartó zsák stb. A helyi szakácsnőt fogom tanítani egészséges ételek készítésére helyi alapanyagok felhasználásával. Nem mellesleg egész jó kis hullámok vannak ezen a szigeten."

Sylvi két nappal ezelőtt egy szörfözős fotóval folytatta az élménybeszámolót, és elárulta, hogy most egy olyan bungallóban él, aminek csak teteje van, falai nincsenek. Kiderült, hogy a szigeten vannak kígyók, skorpiók, és bár az egykori modellnek sok a napi teendője, szerencsére marad ideje a szörfőzésre is.

Az egykori modell ma reggel egy tengerparton készült fotóval keltette követőit, és elárulta, hogy neki hulladékgyűjtéssel kezdődött a napja, és a kezében lévő láda tartalmát egy 100 méteres partszakaszon gyűjötték össze.

Mivel Sylvi rengeteg kérdést kapott a szállásával kapcsolatban, örömmel számolt be követőinek az életkörülményeiről.

"Nem csak falak nincsenek a bungallómban,hanem elektromosság sem,így esténként nem tudom felkapcsolni a villanyt,de van egy kis olajlámpám és azzal tudok világítani meg zseblámpával...Az esővizet összegyűjtik,így vizem van,tudok zuhanyozni.Persze csak hideg vízzel.Mosdókagyló még nincs a "fürdőszobámban",de a napokban talán sikerül a helyi srácoknak csinálni egyet,mert tegnap meghozták a cementet is. Napelemek vannak,de az,hogy mennyi áramunk van,az az időjárástól,a napos órák számától függ...Komposzt wc-m van,ez nagyon hasznos a környezetvédelem szempontjából és ha jól csinálják,akkor nem csak hogy nem ártunk vele a környezetnek,hanem kimondottan jót tesz a növényeknek."

 Bódi Sylvi - akit hamarosan a TV2 új műsorában láthatunk - azt is elárulta, hogy nagyon hamar azonosult ezzel az egyszerű életformával. Örül, hogy van mit ennie, van hol aludnia, van lehetősége tisztálkodni, és egyre inkább azt érzi, hogy az embernek nincs szüksége annyi technikai kütyüre, mint amennyit használ.

"Nekem olyan érzésem van, hogy minél közelebb vagyunk a természethez és minél kevesebb kütyű van körülöttünk,annál kiegyensúlyozottabbak vagyunk. Hullámok hangjára alszom el és erre is ébredek.Én egy boldog ember vagyok."