Életveszélyessé vált Szalay Krisztina otthon: bár a szomszéd elkezdte építeni a támfalat, az épület bármikor összedőlhet.

Életveszélyessé vált Szalay Kriszta és férje, Cserna Antal budai otthona: a szomszédjuk építkezése miatt megrepedt házuknak a fala. Most viszont úgy tűnik, a szomszédok elkezdték a támfal építését, így talán nem dől össze az épület. A színésznő azonban mégsem nyugodhat meg, mert nem tudja, mikorra fog elkészülni.

A helyzet most sem jobb, mert végre ugyan elkezdték kiásni a támfal helyét, amit legalább két hónappal korábban meg kellett volna már tenni, de így még rizikósabb a helyzet. A föld már így is csúszik ki alólunk, az újabb ásások miatt pedig már vékony jégen állnak a falak. (...) Nem tudok örülni, rettentő fáradt vagyok, és nagyon rosszul esik az emberi hozzáállás a dologhoz. Azt sem tudom, mikorra lesz kész a támfal, mennyi idő alatt épül fel egy ilyen, közben nem dől-e össze a házunk. A munkások december 20-án leteszik az ásót, reméljük, addig elkészül" – mondta el a Blikknek a színésznő, aki családjával egyelőre a másik szomszédnál húzza meg magát.

Szalay KrisztaForrás: MTI/Kallos Bea