Élő adásban sírta el magát ByeAlex: élete legnehezebb és legszebb időszakáról vallott - Videó

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor videó sírás ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex Vanek Andor produkciója után elsírta magát. Elárulta, hogy ez volt számára a legjobb és egyben a legnehezebb évad is.

Dallos Bogi után ByeAlex is elsírta magát értékelés közben. Olyannyira megérintették a döntő eseményei, hogy csak második nekifutásra tudta elmondani, mit érez a döntés kapujában.

Elárulta, hogy számára ez az évad volt a legjobb, ám sokszor kerültek hullávölgybe mentoráltjaival. Alex számít a legsikeresebb mentornak, ugyanis az elődötőben mindhárom mentoráltja színpadon állt, a döntőben pedig két saját versenyzőjéért is izgulhatott.

Kemény munka volt eljutni a célig, mindenkivel másképpen kellett bánnia, de minden egyes percet élvezett, amit a fiúk csapatával tölthetett és ha ez volt számára az utolsó évad mentorként, büszkén és boldogan teszi le a stafétát - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.