Szívszorító:diákok köszöntötték fel a 20 éve egyedül karácsonyozó idős férfit - Videó

Forrás: PublicDomainPictures/Pixabay -
karácsony idős férfi magány szívszorító nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC nemrég szívbemarkoló riportot készített az angliai Oldhamben élő nyugdíjassal, Terrence-el, aki az elmúlt húsz karácsonyt egyedül töltötte otthon a négy fal között.

A nyugdíjas férfiról szóló anyag annyira megérintette a nézőket, hogy többen is betelefonáltak a brit közszolgálati csatornához, hogy szívesen segítenének Terrencenek, hogy az idén ne kelljen egyedül töltenie az ünnepeket.

A megszámlálhatatlan jóakaró hatására a BBC riportere újra felkereste a nyugdíjas férfit, de ezúttal nem egyedül: az újságíró magával vitte közeli Oldham College diákjait, akik egy karácsonyfával és ünnepi dekorációval ajándékozták meg az idős bácsit. -írja a Mirror.

A 78 éves Terrence a jószándékú fiatalokat látva elsírta magát. Miután kicsit megnyugodott, a riporter megkérdezte tőle, hogy melyik a kedvenc karácsonyi dala, majd az ajtóhoz kísérte, a ház előtt ugyanis az egyetemi kórus várta Terrence-t, akinek előadták a Csendes éj című klasszikust.

Vigyázat, ettől a felvételtől szem nem marad szárazon:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.