Mádai Vivien ezt süti karácsonyra a családjának

karácsony sütés-főzés család Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien tipikus karácsonyi menüsorral várja az ünnepeket.

Kisfia, Zénó unszolására még mézeskalácsot is sütött Mádai Vivien. Bár a sütemény nem sikerült a legjobban, a sztáranyuka nem adja fel és igazi ünnepi menüsorral készül a családja számára az ünnepekre.

Nagyon készülünk már a karácsonyra. Igazából már november utolsó hétvégéjén megsütöttünk a fiammal az első adag mézeskalácsot, de egyszerűen nem állt össze a tészta állaga, és sajnos annyira rossz lett, hogy rögtön a kukában végezte. (...) Nem volt mit tenni, ezt külön kérte a kisfiam. Én pedig teljesítettem a kérését. De természetesen főzni is fogok: halászlét, rántott halat, és különleges köretek is lesznek az asztalon, amiket év közben nem eszünk. Próbálom minden évben kicsit szélesíteni a palettát. Még a bejglik sütése hátra van, amiket közvetlenül karácsony előtt készítek el" – mesélte el Mádai Vivien a Ripostnak.

Mádai Vivien Forrás: Markovics Gábor/ Ripost

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.