Hódi Pamela elárulta: Berki megszegte a szerződésüket és kislányát nem kísérte haza

Hódi Pamela balhé szerződés utazás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy Berki Krisztián nem teljesítette a szerződésben leírtakat: kislánya, Nati nélküle utazott haza Amerikából.

Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya édesapjával és annak feleségével együtt utazott Amerikába két hétre, a karácsonyt is ott töltötte, távol édesanyjától.

Bár Pamela nagyon nehezen ment bele az utazásba, végül beadta a derekát. Egyetlen kikötése volt csupán, amit szerződésbe is foglaltak, mégpedig az, hogy Natit az édesapja kísérje haza és ne Mazsi húga, aki szintén még fiatal. Bár Berki aláírta a szerződést, mégsem teljesítette azt.

Pamela közösségi oldalán osztotta meg a hírt követőivel:

"2020 új kihívások, új célok, új elérések! Ebben az évben szeretném megvalósítani azt az üzletet ami már több éve az álmom! Ez az egyik. Illetve 2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra...hiába az 50-50% os felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink! Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint, édesapja haza hozza Amerikából Natit,amit szerződésbe is foglaltunk es közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült! ( Ez azért kellett, mert első körben fizetett stuardessel, majd egy kiskorúval (Mazsi húgával) szerették volna haza küldeni Natit!, amiket nem engedélyeztem! )
A beszélgetés körülményeit nem fejtem ki, csak ha muszáj! Kértem hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, nem küldték el sajnos! Végül más választásom nem maradt, vagy kint marad a lányom még kb két hetet vagy haza jön Mazsi húgával! Utóbbit választottam, mert hiányoztunk egymásnak és mivel a chekkolás előtt 10 perccel ért az információ, és órák választottak el egymástól! Nem kenyerem a médiát sem titeket ebbe belevonni, de Ők elindították, és mivel tudjátok az előzményeket, így befejezem! Én csak védem magam és reagálok arra, amire kell! A média ezzel jár és ha már elindult, akkor végig viszem! Ui.: nem kívánok a sajtónak erről nyilatkozni, és többet sem mondani, amíg nincs rá okom!" - magyarzáta Hódi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.