Berki Mazsi videóüzenetben reagált Hódi Pamela nyilvános kifakadására: Videó

Hódi Pamela Berki Mazsi videóüzenet reakció Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela néhány nappal ezelőtt nyilvánosan osztotta meg követőivel, hogy volt párja és gyermekének apja nem teljesítette a szerződésben rögzítetteket, azaz nem ő maga kísérte haza kislányukat, Natit Amerikából, hanem Mazsi kiskorú húga. 

Pami hosszú posztban taglalta azt, hogyan szegett szerződést volt párja, Berki Krisztián. Mint ismertes közös kislányuk édesapjával és annak új családjával töltötte a karácsonyt Amerikában. Bár a celebmami eleinte nem akart belemenni ebbe a kiruccanásba, végül beadta a derekát, de szerződésben rögzítette azt, hogy kislányuk csak felnőtt szülői kísérettel jöhet haza a tengerentúlról.

Kiderült azonban, hogy Berki nem teljesítette a feltételeket és Natika Mazsi 17 éves húgával utazott haza. Pami nagyon kiakadt, amire Mazsi néhány nappal később videóüzenetben válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.