Jáksó László visszatért a rádiózáshoz, mégpedig a reggeli műsorvezetéshez, és elmondta a véleményét a piaci felhozatalról. Balázsék műsorát idejétmúltnak tartja.

Jáksó László némi kihagyás után tért vissza a rádiós műsorvezetéshez, a Sláger FM-en indíthatják vele a reggeleket a hallgatók. Versenytársairól a Blikknek nyilatkozott és elárulta, szerinte Balázsék műsora idejétmúlt, ráadásul biztos abban, hogy a három műsorvezető valójában nem is szereti egymást.
Aki egy kicsit ismeri őt személyesen, az pontosan tudja, hogy mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között. Ilyen értelemben miért ne froclizhatnám? Pontosan tudom, hogy őt ez hogy érinti, és ez engem mulattat" - mondta Jáksó.

Jáksó László bírálta BalázsékatForrás: Origo

Hozzátette, évekkel ezelőtt nem volt jó viszony a három műsorvezető között.
"Amikor a Class FM-en együtt dolgoztunk, akkor szerintem még csak kicsit utálták egymást, és ennek tanúja voltam. Lehet, azóta megbékéltek, de sokkal inkább azt gondolom, hogy ezt csak eljátsszák. Egyedül Rákóczi ér ott valamit. Szerintem kamuznak arról, hogy reggelenként lazán, vidáman beszélgetnek, és megbűvölten hallgatják Balázs elméleteit" - árulta el, és azt is, szerinte unalmas a műsor. 

Ha felvenném, esténként sokat segítene az elalvásban. Egy félig-meddig haveri társaság ül és néha nagy nehezen beereszt valakit ebbe a környezetbe, aki egyfajta kegyként élheti meg, hogy hajlandóak vele dumálni... Ez baromság!" - mondta. Úgy véli, ma már valami újat kellene mutatni az embereknek.

Ez már a Boros-Bochkor éra végén is idejétmúlt volt! De miután nekik bejött, azóta mindenki hullamereven, üveges szemmel ezt másolja. Való igaz, ez egyszer jó volt: jól állt Boros Lajosnak és Bochkor Gábornak. Persze ehhez az kellett, hogy az emberek ne ismerjék a hátteret, én azonban ott voltam és tudtam, hogy szegény Bochkorék, akiket egyébként a két legtehetségesebb rádiósnak tartok, mennyire unták már egymást" - mondta.