Schobert Norbi közösségi oldalán beszólt a túlsúlyos nőknek: kemény kijelentéseket tett

Forrás: TV2 -
túlsúly Schobert Norbi beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi közösségi oldalán fogalmazott meg kemény kritikát a túlsúlyos nőkkel szemben. Nagyon sokan kiakadtak...

Videóban fejtegette 1,3 millió követőt számláló oldalán Schobert Norbi, hogy mennyire nagy kínszenvedés a férfiaknak a szülés után elhízott feleségükkel szexuális kapcsolatot létesíteni.

Schobert Norbi Forrás: TV2

"A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul.

Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg.

Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső. Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És

amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés,

de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat." - mondta el videójában többek között a fitnesz guru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.