Hétfőn folytatódott Lagzi Lajcsi büntető perének tárgyalása.

Ahogy azt korábban megírtuk, az ügy már 5 éve húzódik: a mulatós sztár ellen jogtalan közüzemi vételezés és vesztegetés vádjával indult eljárás.

Bár Lagzi Lajcsi vidáman érkezett a tárgyalásra, később félbeszakította a bírót, felállt a vádlottak padjáról, és elhagyta a tárgyalótermet. A zenész rosszullétre panaszkodott, zsibbadt a keze és szúrt a mellkasa.

Galambos Lajos nem először érezte magát rosszul, tavaly májusban mentőt kellett hívni hozzá.

„Nagyon nagy a nyomás rajtam. Bármit mondok, a bíró folyamatosan kijavít, és próbál sarokba szorítani, de hát könyörgöm, én zenész vagyok. A kottát meg a hangjegyeket ismerem, de mást nem. Maximum csak a jogaimat. Ha már lelkileg rámentem, akkor az egészségemre próbálok vigyázni. Egyszer már kórházba kerültem emiatt, a bíróságról vitt el a mentő, és most is azt éreztem, hogy szorít a mellkasom. A kezem zsibbadt, és semmi mást nem akartam, csak kimenni a tárgyalóteremből. Igaz, hogy az ügyvédemmel ezt nem beszéltem meg előre, csak a szünetben jeleztem neki. Bevallom, nem akarok Gesztesi Karcsi barátom sorsára jutni. Mindenkinek jobb, ha csak az ítéletről értesítenek. Legalábbis nekem mindenképpen" – mondta a Borsnak Lajcsi.

Galambos Lajos rosszul lett a tárgyalásán.Fotó: Csudai Sándor - Origo