Vicces posztban szúr oda Schobert Norbinak a Debreceni Közlekedési Vállalat

Schobert Norbert Debreceni Közlekedési Vállalat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt nap óta forrong az ország Schobert Norbi vasárnap esti élő bejelentkezése óta. A fitneszguru a nőket tette felelőssé a házasságok felbomlásáért, és a szemükre vetette, hogy nem fogynak le a szülés után. Most a Debreceni Közlekedési Vállalat is hangot adott véleményének. Mutatjuk. 

„Egy 75 kilogrammos ember egy óra állással körülbelül 155, míg üléssel csak 120 kalóriát éget el. Az átlagos utazási idő járatainkon 20-30 perc, ez idő alatt 52-75 kalória égethető el. Tehát ha velünk utazol, ne ülj le és máris tettél az alakodért! Ne feledd! További plusz kalóriát égetünk a járműre történő fel- és leszálláskor, vagy a megállóhelyre való gyalogláskor... AJÁNLJUK a közösségi közlekedést várandósság előtt, közben és után, 0-100 éves korig, házasság előtt állóknak, friss házasoknak, régóta házasságban élőknek, súlytól és testalkattól függetlenül MINDENKINEK!" - olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.