Szabó Zsófi egy időre eltűnik a közösségi oldalakról

Szabó Zsófi eltűnés közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi az Instagram-oldalán jelentette be, hogy felfüggeszti oldalait.

Szabó Zsófi hosszú posztban kérdezte rajongóit arról, hogy ők kiket és miért követnek a közösségi oldalakon, valamint mitől válik számukra hitelessé valaki. Ezzel együtt azt is bejelentette, hogy egy időre felfüggeszti a közösségi oldalait.

"Számodra milyen szempontok alapjàn hiteles valaki? Kit követsz szívesen? Szerinted függ a követők száma a posztok mennyiségétől? Csak azt követed, akivel azonosulni tudsz, aki inspirál és akire felnézel vagy azt is akitől borsódzik a hátad? Mennyire befolyásolják az életünk azok, akiknek követjük a mindennapjait? Ma már bárkinek lehet sok követője, legyen az akár egy otthonról posztoló édesanya aki megosztja veled a gondolatait, a híresség aki a melóból posztol, egy youtuber, divat vlogger vagy világutazó, bárki...hiszen mindegy mit csinál, ha érdekes: követni fogjàk. Ezzel persze lehet vitatkozni...Érdekel a véleményetek, engem jó ideje foglalkoztat a téma..." - írta majd hozzátette, hogy egy ideig nem lesz jelen a közösségi oldalakon. "Egy időre FELFÜGGESZTEM az insta és facebook fiókom. Azt is elmondom miért! Ölelès."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.