Titkok, izgalmak, sztárok: ezekre számíts a TV2 legújabb showműsorában

Forrás: Tények -
TV2 tévéműsor vetélkedő sztárok showműsor műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada címmel érkezik az év első televíziós újdonsága. A nagyszabású showműsor hamarosan élőben jelentkezik a TV2-n.

Évek óta egyre népszerűbbek a titkokon alapuló formátumok, ezért a TV2 régóta kereste nézői számára a legmegfelelőbbet. A választás végül a már hosszú ideje sikerrel futó Mysteries in the spotlight (jogtulajdonos: Antena Group TV) showra esett, ugyanis az Antena 1 csatorna emblematikus műsora 2011-től folyamatosan képernyőn van.

Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada Forrás: Tények

A látványos showműsorban két háromfős sztárcsapat versenyez egymással: a feladatuk mindössze annyi, hogy felismerjék és leleplezzék a színpadi produkciót bemutató hírességeket.

A dolgukat azonban megnehezíti, hogy a versenyzők látványos, külsejüket elfedő monumentális jelmezekben adják elő a produkciókat, tőlük teljesen szokatlan stílusban.

A formátum legizgalmasabb eleme, hogy a sztárcsapatok, a stúdió közönsége és a televízió előtt ülő nézők egyszerre izgulhatnak, és együtt leplezhetik le a versenyzőket.

A tévénézők a TV2 Live applikáció segítségével szavazhatnak majd, hogy szerintük melyik híresség rejtőzik a jelmez alatt. Minden versenyző kiléte csak akkor derül ki, ha kiesnek a versenyből, addig szabad a találgatás.

Jövő héten minden kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.