Magyar férfi mentette meg egy 10 éves gyermek életét a tokiói járaton

Forrás: StelaDi /Pixabay -
életmentés allergia Tokió gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar férfi mentette meg egy gyermek életét a Tokióból Bali szigetére tartó repülőn.

Egy 10 év körüli indonéz kisfiú lett rosszul a vacsora után a Tokióból Balira tartó repülőgépen. A torka bedagadt, a teste viszketett, és fuldokolni kezdett, nem kapott levegőt. Három orvos is a fedélzeten volt, de nem tudták, mi baja. Akkor lépett oda hozzá egy békéscsabai származású férfi, aki közölte, hisztamin intoleranciáról van szó. Mivel ő is ebben szenved, volt nála gyógyszer, amit beadtak a fiúnak. A Ripost azt írja, 20 perc múlva teljesen tünetmentessé vált.

Ha nincs ott a repülőgépen az unokám, végzetes tragédia is történhetett volna. Rendkívül büszke vagyok, hiszen a kisfiú neki köszönheti az életét! Az unokámnál pár éve derült ki, hogy hisztamin intoleranciája van, azóta ha utazik, mindig van nála gyógyszer" – nyilatkozta a lapnak a férfi nagyapja.

A kép csak illusztráció Forrás: StelaDi /Pixabay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.