Tóth Gabi az autójában ülve tombolt: férje vette videóra

Tóth Gabi Krausz Gábor tombolás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül vicces páros Tóth Gabi és kedvese, Krausz Gábor. Naponta tesznek közzé olyan tartalmakat közösségi oldalaikon, ahol vicces helyezetekben mutatják meg magukat. Ezúttal Krausz Gábor titokban videózta le feleségét.

Tóth Gabi az autójában ülve hallgatta maximum hangerőn kedvenc dalait egy unikornisos pizsamában. Kommentben elmagyarázta, hogy imádja a hangos zenét és a tombolást, ám kislánya születése óta nem hódolhat ennek a szenvedélyének. A kicsire a nagyszülők vigyáztak, így kapva kapott az alkalmon, kiült a kocsijába és jól kitombolta magát. Szerencsétlenségére férje épp akkor ért haza, amikor az autóban torkaszakadtából énekelt és csápolt. Krausz Gábor megörökítette a pillanatot.

"Azt mondta a Krausz Gábor, hogy később ér haza. Bebukó. A gyerek végre elaludt, anyu a házban, nekem meg kell a hangerő, mert bekattanok! Vagy már megtörtént? Ez nem jeep renegade, hanem jeep menedék? Ja és unikornisok léteznek jó?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.