Vilmos herceg a koronavírussal poénkodott írországi látogatása során

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
poén látogatás Vilmos herceg viccelődés koronavírus megbetegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg kedden utazott el egy háromnapos írországi körútra. Azzal a céllal  utaztak Írországba, hogy enyhítsék a Brexit miatt kialakult feszültséget az írek és a britek között. -írja a Ripost.

A háromnapos turnéjuk első napján a délelőtti órákban találkoztak az ír államfővel, Michael D. Higginsszel, illetve az ország miniszterelnökével, Leo Varadkarral.

Később egy közös megemlékezésen is részt vettek, este pedig a híres Guinness Storehouse sörfőzdében volt jelenésük, ami az ország egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága. Vilmos herceg itt kezdett el viccelődni, amikor éppen mentősökkel beszélgetett.

„Lefogadom, hogy mindenki úgy állít oda Önökhöz, hogy koronavírusa van és haldoklik. Mire gondolom elmagyarázzák nekik, hogy csak simán megfáztak"

– kezdte a herceg, majd hozzátette, szerinte csak a média fújja fel az egészet.

„A hercegné és én koronavírust terjesztünk, sajnáljuk"

-poénkodott tovább.

A herceg és a hercegné is oktatást kapott egyébként a koronavírusról és arról, hogyan kell védekezni ellene, ettől függetlenül mindenkivel kesztyű nélkül fognak kezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.