Nem szeretne sztárcsemetét csinálni lányából, Mollikából Erdélyi Mónika

Forrás: TV2 -
Molli sztárcsemete Erdélyi Mónika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika elárulta, annak ellenére, hogy videósorozatában rendre kislányával látható, nem szeretne sztárcsemetét csinálni Mollikából.

Immár három éve annak, hogy a YouTube-on elindította csatornáját Erdélyi Mónika: videóin rendre kislányával látható. A sztáranyuka az utóbbi időben több kritikát is kapott, miszerint nem kellene Mollikát ország-világ előtt mutogatnia, mert negatívan is kihathat későbbi életére az ismertség.

Mónika azonban úgy véli, kislánya már beleszületett az online világba és számára ez teljesen természetes közeg.

Manapság azt mondani, hogy a gyermekünk ne legyen a nyilvánosság előtt, eltiltjuk a közösségi oldalaktól, szerintem egy nagyon álságos dolog. Molli saját jogán van fent az interneten, és nem azért, mert én sztárcsemetét akarok belőle csinálni. Ő ebbe született bele, neki ez egy teljesen normális és hétköznapi közeg. Instázik, Facebookozik, YouTube-ozik. Saját laptopja, tévéje, telefonja van, amin azt néz, amit akar, nem szűröm vagy ellenőrzöm, hogy mikre keres rá, miket böngészik az interneten. Bár bevallom, olykor-olykor figyelemmel követem a közösségi profiljait, hogy mit tölt fel és kiket követ, de még olyan kis ártatlan, hogy semmilyen turpisságon nem jár az esze" – nyilatkozta a Borsnak.

Erdélyi Mónika Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.