Tom Hanks és felesége több tucat embert megfertőzhetett

Forrás: AFP/Chance Yeh -
Tom Hanks Rita Wilson megfertőzte koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Hanks és szintén színész-producer felesége, Rita Wilson voltak az első sztárok, akik elkapták a koronavírust, azóta több száz emberrel kerültek kapcsolatba és nem tudni hányat fertőztek meg.

Az Oscar-díjas színész Tom Hanks filmet forgat Ausztráliában, ezért több mint egy hónapja ott tartózkodik feleségével, Rita Wilsonnal. A sztár szerdán este közölte Instagram-oldalán, hogy a koronavírus tesztje pozitív lett, így mindketten karanténba kerültek. Az utóbbi időben bejárták a fél országot, és több száz emberrel kerültek kapcsolatba.

Rita Wilson és Tom Hanks Forrás: AFP/Chance Yeh

Ellátogattak a legnépszerűbb üdülőhelyre, a Gold Coastra, voltak a legfelkapottabb strandon, a Bondi Beachen, Rita pedig fellépett a Sydney-i Operaházban, illetve az egyik népszerű reggeli tévéműsorban is. Hanks filmjének munkálatait le is állították és minden stábtag önkéntes házi karanténba vonult.

Az ausztrál hatóságok úgy vélik, hogy a Hanks-házaspár nem az országban lettek betegek, hanem bevitték a vírusfertőzést - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.