Kiderült, ki kapja meg Csukás István örökségét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
örökség halál Csukás István végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban hunyt el Csukás István, akinek fantasztikus meséin több generáció, emberek milliói nőttek fel. Kiderült, hogy halála után ki örökli vagyonát. Vér szerinti örököse nincs.

Csukás István ingatlanjai és a jogdíjat miatt végrendelkezett. Mivel vér szerinti örököse nincs, ezért úgy döntött, felesége keresztgyerekeire hagyja budapesti és balatoni ingatlanait, valamint a jogdíjakból származó bevételeket - írta meg a Blikk.

Csukás István a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar költő, író, a Digitális Irodalmi Akadémia tagja. Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nemrégiben került elő a dokumentum, a felesége keresztgyerekei az örökösök, velük volt szoros a kapcsolata. Úgy tudom, a végakaratában a nevét viselő színházról is szó esik" – mondta Dorogi Sándor, a nagy mesemondó egykori barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.