A válást fontolgatja Geroge és Amal Clooney: gyakorlatilag már külön élnek

válás George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George és Amal Clooney házassága úgy tűnik, menthetetlen. A páros gyakorlatilag már külön is él.

Egy bennfentes szerint George a Comói-tó partján tölti idejét, míg Amal Londonban dolgozik. A pár van, hogy fél évig nem látja egymást, a gyerekeket pedig a dadusok nevelik.

US actor George Clooney (R) and his wife British lawyer Amal Clooney (L) arrive for the wedding ceremony of Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and US actress Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on May 19, 2018. (Photo by Ian West / POOL / AFP) Forrás: AFP/Ian West

Állítólag eddig kizárólag ikreik miatt nem döntöttek a válás mellett, de ez a lépés is hamarosan eljöhet.

A színész folyamatosan bulikat tart, amik feszültté teszik a feleséget, aki emberi jogi ügyvédként rengeteget dolgozik és a Columbia Egyetemen is tanít. Kiderült, hogy Clooney még a koronavírus-járvány alatt is alig akart hazatérni Olaszországból. Nyilvános eseményeken pedig már meg sem jelennek együtt. utoljára Meghan és Harry esküvőjén láthatta őket együtt a nagyközönség - írta meg a hollywoodgossip.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.