Óriási az öröm: visszatérhetett csapatához az Exatlon versenyzője

Forrás: Facebook/Exatlon Hungary -
Deres Ádám Exatlon Hungary sérülés verseny Kihívók Exatlon gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre visszatérhetett a Kihívók csapatába Deres Ádám, aki bokasérülése miatt nem versenyezhetett.

A Kihívó még múlt héten, a mexikói összecsapás előtt sérült le. A versenyző kényszerpihenője véget ért: Ádám ma este újra bizonyíthat a végjáték második fordulójában.

„Nagyon jó érzés, hogy a végjáték második fordulóján a csapattal lehetek, már nagyon versenyezhetnékem volt annak ellenére, hogy azért nem száz százalékos még a bokám.

Visszatérhetett csapatához az Exatlon versenyzője, Deres Ádám Forrás: Facebook/Exatlon Hungary

Az Exatlon azonban nem engedi, hogy ne száz százalékon teljesíts – ahogy Laci megfújja a sípot, minden fájdalom megszűnik és teljes erőbedobással megy az ember, ösztönösen és automatikusan. Igyekszem persze figyelni a bokámra, be van fáslizva még, kap attól egy plusz tartást, de fontos ez a nap a csapatnak" – kezdte a Ripostnak Ádám.

„Nyilván bevillan az ember fejébe, hogy akár egyetlen apró mozdulat és rásérülhetek újra, amitől még rosszabb lehet a helyzet.

Ez a sérülés is kockázattal jár, érzem, hogy húzódik a bokám, de ez egy olyan kockázat, amit úgy érzem, most vállalnom kell"

– fogalmazott a Kihívó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.