Még Józan László családja sem tudta, hogy ő az Álarcos énekes Kutyája, titkát ugyanis csak egyetlen barátjának árulta el.

"A családom és a barátaim is nagyon büszkék rám. Anyukámat három éve veszítettem el, nehezen dolgoztam fel, hogy nincs többé, a mai napig nagyon hiányzik, de azt gondolom, ha lát fentről, büszke rám..."

-kezdte Laci a Blikknek.

"Nehéz volt megőrizni a titkot, mivel nagyon jól éreztem magam, és rengeteg pozitív élmény ért, így nagyon szerettem volna róla beszélni. A show lényege a titok, ezért nem tettem, csak egy barátommal beszéltem meg, aki tudta, hogy szerepelek benne...Sokféle hazugságot kellett kitalálnom arra, mégis hol vagyok, amikor próbákra vagy a stúdióba mentem, ezután pedig sok embertől kell majd bocsánatot kérnem. Az nagyon aranyos volt, amikor apukám felhívott, hogy nézi Kárpátalján a műsort, és a nyomok arra utalnak, közöm van a Kutyához. Azt mondtam neki, hogy nem én vagyok az, de nézze a műsort, mert én is nézem, és nagyon jó, szórakoztató. Peller Anna majdnem minden héten írt, hogy tudja, hogy én vagyok a Kutya, persze letagadtam – mondta a napilapnak  a Vígszínház színésze, akinek külön kérései voltak a jelmezt illetően.

"A korlátozott látás nehezítette a mozgást, de így is le tudtam menni spárgába. Ezt külön kértem is, hogy ha megoldható, a jelmezben meg tudjam csinálni ezt a mozdulatot. Alkatom miatt a maszk ki volt tömve, amitől meleg volt benne, olyannyira, hogy több váltás pólót és nadrágot használtam el a jelmez alatt. Egy produkció izzadságban felért egy órás edzéssel" – fogalmazott Józan László, aki szerint a Krokodil Szabó Győzőt, a Nyuszi jelmez pedig Kiss Ramónát rejti.