Gyászol Som-Balogh Edina: elhunyt az édesanyja

Forrás: Instagram/sombaloghedina -
édesanya gyász Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina, a Barátok közt egykori sztárja gyászol. Édesanyját veszítette el. Megható sorokkal búcsúzott tőle közösségi oldalán.

Nehéz időszakon megy keresztül Som-Balogh Edina, aki a közelmúltban szeretett édesanyját veszítette el.

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Som-Balogh Edina Forrás: Instagram/sombaloghedina

"Eljött... Elmentél Édes Drága Mindenem! Anyucika! Hosszú út volt... Fogtuk mindvégig egymás kezét... Nehéz volt... Fájdalmas és gyönyörű! A gyönyörű lelked... A legszebb szíved a világon... Mindig adott reményt... Aki ismer tudja min mentünk keresztül kéz a kézben... Aki meg nem, üzenem: örülj a mostnak, szeress, nyugodtan ölelj, mondd ki!... Igen!... Bátran!... Mert Soha nem jön vissza!.... A perc... Az az ITT... Jó volt minden perc veled Édesanya! Köszönöm a legnagyobb örökséget, amit ember örökölhet... A legtisztabb szeretet... Tudom mi a helyes... Tudom miért élek..." - írta a szívszorító sorokat közösségi oldalán Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.