Folyamatos koronavírus-tesztelés mellett újra forog a Stohl András főszereplésével készülő sorozat

Forrás: TV2 -
TV2 járvány forgatás sorozat Stohl András Egyszer volt Budán Bödör Gáspár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeres koronavírus-teszten esik át az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár stábja. -írja a Bors.

A Stohl András főszereplésével készülő sorozat munkatársai mindennap új maszkot és gumikesztyűt kapnak, a színészek utaztatásáról pedig a produkció gondoskodik.

A Stohl András, Szirtes Ági és Stefanovics Angéla főszereplésével készülő TV2-es sorozat gyártását még tavasszal kezdték, ám koronavírus miatt egy időre kénytelenek voltak leállni. A SorozatWiki úgy tudja, a produkció nemrég minden egyes stábtagján koronavírus-tesztet végeztek. Mivel az eredmény mindenki esetében negatív lett, szigorú intézkedések mellett ismét elindult a munka.

A forgatás egyelőre egy villában folytatódik, ahova csak a stáb léphet be. Mindenki, aki részt vesz a forgatáson, kesztyűt és maszkot kap, a tesztet pedig sűrűn meg fogják ismételni.

Az új magyar széria premierje május 1-jén lesz, de akkor csak egy epizódot vetítenek le, a most készülő folytatás ősszel érkezik.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.