A színész halála után derült fény titkos kapcsolatára az úszóolimpikonnal. Mattesz Csilla most újabb részleteket árult el kapcsolatukról.

A nő és a színész 16 évesen találkoztak először, mondhatni azóta tartott a kapcsolatuk, sosem tudtak elszakadni egymástól, Persze mindketten megházasodtak közben, majd elváltak.
Akkor kerültek újra közel egymáshoz, amikor Pankát hozzá kezdték el úszóedzésre vinni Gesztesiék – nyilatkozta a Star Magazinnak Csilla. A színész válása után ismét közel kerültek egymáshoz, de sosem vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, viszont akik ismerték őket, tudtak róla.

Gesztesi Károly és Csilla sosem tudtak egymástól teljesen elszakadni.Forrás: Facebook/Gesztesi Károly

„Soha nem tettünk felesleges ígéreteket egymásnak. Nem mondtuk ki, hogy együtt akarjuk leélni az életünket, és sosem ígérte, hogy feleségül vesz. Rengeteget dolgoztunk mindketten. Aztán jött a család, a barátok, és ha volt még lehetőségünk, akkor együtt voltunk.„Csilla tudta, hogy a színésznek fontos a családja, és nem akar hétvégi apuka lenni. Ám voltak terveik a jövőt illetően, sokszor elképzelték magukat együtt idősen.
„Azt beszéltük, ha leérettségiznek a gyerekek, meglátjuk, hogyan tovább" – mesélte a úszóedző.
Azt is elmondta, Karcsi sokszor hajnalban hívta őt, amikor előadás után hazafelé tartott, nagyon hiányoznak ezek a hívások neki.