Tragédia: az érettségit ünnepelte a 17 éves fiú, aki kizuhant az ablakon és meghalt

halál ünneplés tragédia érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házibuli közben zuhant ki egy második emeleti lakás ablakán a 17 éves fiú. A mentők még újra tudták éleszteni, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe. Úgy tudni, a fiatalok az érettségit ünnepelték.

A lakók elmondása szerint nem volt a fiatalokkal semmi probléma. Több szomszéd is arról számolt be, hogy hajnali 2 körül sikoltozásra lettek figyelmesek, majd pedig arra, hogy többen elindulnak a lépcsőn lefelé az utcára. A 17 éves fiú a második emeletről, az ablakból zuhant ki.

Hála a lakás alatti kisbolt dolgozójának, hamar értesítették a mentőket, akik életveszélyes sérülésekkel vitték a fiút a János kórházba, azonban később belehalt sérüléseibe. A zuhanás következtében a 17 éves fiúnak eltört a gerince és vérömleny keletkezett a koponyájában.

A fiú szüleit hajnalban értesítették, de sok a rejtély az ügyben, például korábban, amikor felhívták őket a buliból, hogy a fiuk valószínűleg kábítószert fogyasztott, és nagyon rosszul van, rossz címre hívták őket. A kétségbeesett szülők órákon át nem tudták kideríteni, hol van a fiú, a házibuli résztvevőit pedig azóta sem tudják elérni. A szülőket délután értesítették a kórházból, hogy a fiú életét nem tudták megmenteni. A szülei nem értik mi történhetett a 17 éves Richárddal. A rendőrség öt fiatalt állított elő az ügyben kábítószer birtoklás és rongálás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.