Sokkolta a világot, amikor kiderült, hogy a mindössze 13 éves Darya gyereket vár. A kislány akkor azt mondta, 10 éves barátja a baba apja. Most bevallotta az igazságot.

Az orosz kislány 13 évesen esett teherbe, állítása szerint 10 éves haverjától. Darya egycsapásra ismert lett, az Instagramon 208 ezren bekövették. Itt jelentette be, hogy eddig hazudott gyermeke apjának kilétéről. Sajnos szörnyű dolog történt vele, egy 16 éves fiú megerőszakolta.
„Megerőszakoltak. Nem tudom elmesélni a részleteket, mert nagyon fájna, túl sok sebet tép fel. Sokáig egyáltalán nem tudtam beszélni arról, ami történt, olyan ijesztő volt, és egyedül éreztem magam" – mondta. 

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

Korábban Komsomolskaya Pravda nevű orosz lapnak határozottan tagadta, hogy nemi erőszak történt volna. A cikkük szerint egy 15 éves fiú volt az elkövető, akivel egy iskolába járnak, Darya azonban pontosított:
„A fiú legalább 16 éves volt, nagyon magas és kövér a korához képest. Tavaly novemberben egy lépcsőn történt az eset. Félek, mivel egy városkában lakunk, így bármikor összefuthatunk. Ennél többet most nem tudok mondani"