Szilágyi István özvegyének otthonába beesik az eső

eső Jolika néni Szilágyi István özvegye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű! Jolika néni szobájába csapadékos napokon beesik az eső. 

Jolika nénit még az ág is húzza. Nem elég, hogy néhány héttel ezelőtt fia meggyilkolta a férjét, Szilágyi Istvánt, ezt követően nem sokkal egy idegen, magából kikelt férfi próbált bejutni az idős asszonyhoz. Bizonyos feltételezések szerint az illető talán neheztelt Jolikára, amiért a saját fia ellen vallott a tárgyaláson.

Szilágyi István temetése a Kozma utcai Új Köztemetőben 2020.05.22-én Fotó: Koncz Márton - Origo

Most pedig, mint kiderült, Jolika néni háza még annál is rosszabb állapotban van, mint ahogy azt sejtettük. Az idős asszony elmesélte, hogy egy helyen lyukas a plafon, melyen keresztül csapadékos időjárás esetén beesik a víz:

"Nem emlékszem pontosan, hogy mikor lyukadt ki, de egy ideje elég sok víz bejön sajnos, ha esik az eső. Jelentkezett egy tetőfedő, hogy megnézi, mi a probléma, és megpróbálja megoldani, de a megbeszélés után többé nem láttam. Most csak imádkozni tudok, hogy ne essen, mást nem tehetek" - mesélte Jolika a Borsnak. Mivel kifizetni a javíttatást nem tudja, így ismét csak abban bízhat, hogy egy jólelkű szakember megcsinálja neki, vagy abban, hogy valaki állja a költségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.