Mélyreható dekoltázzsal hódít Baukó Éva - Fotó

mell szexi dekoltázs Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi! Baukó Éva friss fotójától megvadultak a rajongók.

Baukó Éva Instagram posztjai egytől-egyig brutálisan szexik. Megszokhattuk már, hogy erotikával fűszerezett fotókkal lepi meg a rajongóit. Mutatott már edzőszerkós alakot, hosszú combokat és kerek feneket, ám a mostani posztjával valósággal felrobbantotta a netet.

A kép fél nap alatt több, mint 3000 lájkot kapott, nem beszélve a rengeteg elismerő kommentről. Bár volt egy-két követő, aki odaszólt Évának, ugyanis a sztár azt írta a fotó mellé:

"Olyan világban élünk, ahol sokan inkább meghalnának, mint hogy önmaguk legyenek! Rengeteg ember visel àlarcot! Légy önmagad, és merd vállalni a gondolataid.... /napi Évi-rég volt/"

Az egyik hozzászóló azt írta: Ha Éva vállalni akarja magát, akkor ne a melleit tegye a középpontba, hiszen valószínűleg vannak még egyéb értékei is. A másik kommentelő pedig azt nehezményezte, hogy ha Éva önazonosságra int, akkor miért filterezi a fotóit? Persze, hogy valóban szerkesztve vannak-e a képek vagy sem, azt nem tudjuk biztosan. Ami azonban biztos: Éva dekoltázsában könnyű elveszni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.