Nem semmi! Baukó Éva friss fotójától megvadultak a rajongók.

Baukó Éva Instagram posztjai egytől-egyig brutálisan szexik. Megszokhattuk már, hogy erotikával fűszerezett fotókkal lepi meg a rajongóit. Mutatott már edzőszerkós alakot, hosszú combokat és kerek feneket, ám a mostani posztjával valósággal felrobbantotta a netet. 

A kép fél nap alatt több, mint 3000 lájkot kapott, nem beszélve a rengeteg elismerő kommentről. Bár volt egy-két követő, aki odaszólt Évának, ugyanis a sztár azt írta a fotó mellé: 

"Olyan világban élünk, ahol sokan inkább meghalnának, mint hogy önmaguk legyenek! Rengeteg ember visel àlarcot! Légy önmagad, és merd vállalni a gondolataid.... /napi Évi-rég volt/"

Az egyik hozzászóló azt írta: Ha Éva vállalni akarja magát, akkor ne a melleit tegye a középpontba, hiszen valószínűleg vannak még egyéb értékei is. A másik kommentelő pedig azt nehezményezte, hogy ha Éva önazonosságra int, akkor miért filterezi a fotóit? Persze, hogy valóban szerkesztve vannak-e a képek vagy sem, azt nem tudjuk biztosan. Ami azonban biztos: Éva dekoltázsában könnyű elveszni.