Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsítják az eltűnt brit kislány ügyének új szereplőjét

gyilkosság Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán pont kerülthet Madeleine McCann eltűnésének a végére. Az ügy új gyanúsítottjával szemben ugyanis a kislány meggyilkolása miatt indult nyomozás, vagyis abból indulnak ki, hogy a gyermek már nem él.

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei azt állítják, hogy Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek. A szülők azóta rendületlenül nyomoztak a gyermekük után, és végig táplálták a reményt, hogy a kislányuk még él. A legújabb fejlemények szerint azonban Madeleine már halott, ugyanis az eltűnt brit kislány ügyének új szereplőjét Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsítják.

Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsítják a férfit

A német férfi ellen gyilkosság gyanújával indult nyomozás, amelynek alapján mindenki előtt világos lehet, hogy

abból indulunk ki, hogy a kislány halott"


A szóvivő csak az ügyészség szerda este kiadott rövid közleményének tartalmát ismertette.

A nyomozás érdekeire hivatkozva újabb részleteket nem ismertetett, kérdésekre nem válaszolt.
A közlemény szerint a gyanúsított egy szexuális bűncselekmények, köztük gyermekek szexuális bántalmazása miatt többször elítélt 43 éves férfi, aki jelenleg is hosszú szabadságvesztését tölti egy tettéért, amely független a brit kislány ügyétől - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.