Megszólalt a Mintaapák egyik stábtagja: megkönnyebbültek, hogy más színészekkel folytatódik a munka

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
stáb TV2 Mintaapák távozás Szabó Kimmel Tamás Klem Viktor Kovács Patrik Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mintaapák című sorozat távozó szereplőiről nyilatkoztak a stábtagok. A dolgozók megkönnyebbültek, hogy új színészekkel folytatódik a sorozat. 

A Mintaapák című sorozatból négy főszereplő is távozott. Először Fenyő Ivánról derült ki, hogy nem folytatja a munkát, majd Szabó Kimmel Tamás jelentette be Facebook-oldalán ugyanezt. Ezután Kovács Patrícia és Klem Viktor is csatlakoztak a távozókhoz. Ők részleteket nem árultak el, a csatorna azonban közölte, hogy Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor magatartásbeli és emberi problémák miatt távoznak, a színészek azonban visszautasították ezeket a vádakat. Az a pletyka is elterjedt, hogy az egyik távozó színészt kicsi Damunak becézték a háta mögött.

Mintaapák szinte összes főszereplője távozik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy a produkcióban dolgozó elmondta, megkönnyebbültek, hogy más színészekkel folytatódik majd a forgatás.

Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat"

BlikknekSokan inkább elmentek maguktól, nem akarták tovább folytatni a munkát"

A színészek közül egyelőre Szabó Kimmel Tamás reagált a menedzsmentjén keresztül. "Mindenben tartjuk magunkat a szerződésünkhöz, semmiféle információra nem szeretnénk és nem is tudunk reagálni" - üzente.

A TV2 sajtóosztálya a következőket közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.