Madeleine McCann szülei levelet kaptak a német hatóségoktól: ez állt benne

szülők levél Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann szülei levelet kaptak a német hatóságoktól: megerősítették, hogy a gyermekük meghalt. 

Madeleine McCann 2007 májusában tűnt el egy portugál apartmanból, míg a szülei a barátaikkal együtt a közelben vacsoráztak. A gyermeket azóta rendületlenül keresték a szülei, bíztak abban, hogy élve visszatérhet hozzájuk, azonban most minden reményük elszállt.

Madeleine McCann haláláról tájékoztatták hivatalosan a szülőket

A német ügyészség ugyanis levelet küldött nekik, amelyben megerősítették, hogy a gyermekük meghalt. Az erre utaló bizonyítékokról azonban nem adhatnak ki információt egyelőre a szülők számára sem - írja a Mirror.

A gyanúsított, Christian Brückner jelenleg börtönben van Kiel városában, kábítószerkereskedelem és szexuális erőszak miatt ül. A portugál hatóságok a férfi bérelt háza körüli kutak átvizsgálását tervezik, mert feltételezik, oda is rejthette a kislányt testét a gyilkosa.

Ezzel szemben egyéb források szerint a kislány testét disznókkal etethette meg a gyanúsított, ezt az információt egy kocsmai beszélgetés során állítólag ő maga osztotta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.