Novozánszki Fanni édesanyja kikelt magából, amiért B. László elhagyhatja a házi őrizetet.

Novozánszki Fanni édesanyja azután kelt ki magából miután megtudta, hogy lánya feltételezett gyilkosa, a házi őrizetben lévő B. László alkalmanként elhagyhatja otthonát. Egy ilyen alkalommal a temetőbe ment, és a Duna-parton is tett egy sétát. 

Vv Fanni édesanyja kiakadtForrás: police.hu

"Az én gyermekem, Fanni, már nem sétál a Duna-parton többé! Te senkiházi, B. László! Előbb vagy utóbb mindenki megkapja méltó büntetését" - idézi a Blikk az anya kommentjét, amelyet a Bors cikke alatt hagyott. 

Az anya és ügyvédje is úgy gondolják, nem kaphatna engedményeket B. László. "A probléma nem a házi őrizet alkalmankénti elhagyásánál kezdődik, hanem ott, hogy B. Lászlót – akit emberöléssel vádolnak – kiengedték az előzetes letartóztatásból. Már ez mellbevágó volt számunkra. A vádat a mai napig teljesen jogosnak találom, és nagyon bízom benne, hogy B. László megkapja az életfogytiglani börtönbüntetést, ami jár neki" - mondta dr. Lichy József. 

Apa lesz a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi

Továbbra sem találták meg az eltűnt egykori valóságshow-hőst. A gyanúsított még mindig B. László, aki házi őrizetben van. A férfi pedig most apai örömök elé néz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!