Apa lesz a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi

Forrás: Facebook -
terhesség nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem találták meg az eltűnt egykori valóságshow hőst. A gyanúsított még mindig B. László, aki házi őrizetben van. A férfi viszont most apai örömök elé néz.

A dunaújvárosi kajakosról tudni lehetett, hogy szerelmes, ám most kiderült, hogy párja állapotos. B. László először hezitált, hogy megtartsák-e a babát a folyamatban lévő ügye miatt. Kedvese azonban ragaszkodott hozzá, mondván, ő bízik párja ártatlanságában, és abban, hogy együtt nevelhetik fel a gyereküket - írta a Bors.

Novozánszki Fannit továbbra sem találják. Forrás: Facebook/Origo

B. László több, mint egy éve házi őrizetben van nagymamája otthonában Dunaújvárosban VV Fanni meggyilkolásának vádja miatt, ugyanis őt látták utoljára a lánnyal. A férfi az ájult nőt egy autóba tette, állítása szerint rosszul lett, ő csak átadta két férfinek.
A nyomozásba az FBI is beszállt, ám hiába kutatták át a szalkszentmártoni bányatavakat,ahová a nyomok vezettek, nem találtak holttestet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.