Szexuális zaklatással vádolják Justin Biebert

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Justin Bieber szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatással vádolja egy nő Justin Biebert. Az énekes tagadja a vádakat, igyekszik minden lehetséges módon bizonyítani az ártatlanságát. 

Egy nő azzal vádolja Justin Biebert, hogy 2014. március 9-én zaklatta őt Austinban, a Four Seasons Hotelben. Az énekes a Twitteren reagálva a hírre elárulta, hogy a fenti időpontban valóban Austinban tartózkodott, ám egy AirBnB-t bérelt akkori kedvesével, Selena Gomezzel. Állítását egy igazolással támasztotta alá, amit az AirBnB-től kapott a lakás bérlésének időpontjában.

Azt is elárulta, hogy a Four Seasons Hotelben valóban megfordult, ám csak az étteremben, amit szintén számlával tud igazolni.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

"Felkerestem a Four Seasons Hotel menedzserét, aki alátámasztotta az állításomat, mely szerint nem volt semmilyen foglalásom március 9-én az adott hotelben. Ezt az információt nyilvánosságra is hozom, ha kell" - írta meg a vulture.com

A sztár nemrég egy rajongói kérdésre válaszolva elárulta, hogyan telik egy átlagos napja. Justin összefoglalva azt mondta: ha a feleségével van, akkor többnyire egésznap szeretkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.