Nem emelnek vádat Madeleine McCann feltételezett gyilkosával szemben

Forrás: Getty Images -
Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ez a nyom is kifulladni látszik, de még mindig nem tudjuk, mi történt pontosan Maddie-vel.

Madeleine McCann eltűnéséről már számtalan hír felröppent: a rendőrök, az önkéntes segítők, sőt, a szülők is gyanúsítottak lettek a kislány meggyilkolásával, ám senkire nem sikerült semmit rábizonyítani.

Kate és Jerry McCann Forrás: AFP/Joe Giddens

Mivel a 2007-ben eltűnt 3 éves gyermek holtteste azóta sem került elő, így abban sem lehetünk biztosak, hogy Maddie él vagy meghalt. Egy korábbi hír szerint lehetséges elrablója, Christian Brückner, megerőszakolta, megölte majd a holttestet disznók elé vetette.

Nem Madeleine az egyetlen gyermek, akinek az eltűnését Brücknerhez kötötték, így jó esély volt arra, hogy vádat emelnek a férfival szemben.

Most azonban kiderült: nem állítják bíróság elé.

A német hatóságok elárulták, még mindig nincs annyi bizonyíték a kezükben, hogy vádat emeljenek a 43 éves német férfi ellen, és minél később szerzik meg őket, annál inkább veszélybe kerül az egész nyomozás - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.