Pátyi boncmester - 100 milliós adóssággal küzd

tartozás pátyi boncmester adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 milliós adósságáról és a körülményekről vallott a pátyi boncmester fia, Dénes. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a hatvan év körüli pátyi férfi már közel 30 éve van a szakmájában, az ország legnevesebb egyetemének patológiáján tevékenykedett. Besurranó tolvajok buktatták le, ugyanis több emberi testrészt találtak hordókban az udvarán, majd jelentették a rendőrségen.

Azóta több elmélet is napvilágra került az indítékait illetően, egyes elképzelések szerint sikkasztás áll a dolog hátterében. Most azonban megszólalt a boncmester fia, Dénes: elárulta, miért tárolta édesapja a végtagokat a kertjében.

"A végtagokat el kellett volna szállítania megsemmisítésre, de azonnali hatállyal kellett költözködnie Pátyról. Minden borult az életében, a pénzt pedig pakolászta összevissza, és megpróbálta úgy intézni, hogy jusson is, maradjon is" - mesélte Dénes.

Forrás: TV2

Apa anyagilag teljesen padlóra került.

"Apától egyetlen tollvonással elvették a főállását. Egy fővárosi klinika boncmestereként dolgozott. Nem emeltek ellene szakmai kifogást, egészen egyszerűen arra hivatkoztak, hogy megszűnt a pozíciója, ám aztán mégis felvettek utána egy másik dolgozót. A munkája mellett közel húsz évig sikeresen vezette a halottszállításra, illetve az amputált testrészek elszállítására szakosodott vállalkozását, és nem volt semmi problémánk. Amikor összecsaptak a feje felett a hullámok, valamiért nem vitte el időben a végtagokat a megfelelő helyre" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.