Klippremier: elkészült Freddie legújabb videoklipje - Videó

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020 -
klippremier Freddie videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Észbontó hang, fenomenális dalszöveg és szívig hatoló zene - ennél jobban nem is lehetne összefoglalni Freddie legújabb szerzeményét. A hazai zenei piac egyik legmegnyerőbb alakja egy fantasztikus újdonsággal jelentkezett.

Példaértékű elválásról szól Freddie „Mindig itt maradsz" című premieres felvétele. Az énekes-dalszerző lírai szöveggel és fülbemászó dallammal kábítja el a hallgatókat.

„Nem feltétlenül kell negatív érzelmekkel visszagondolni egy kapcsolatra. A „Mindig itt maradsz" egyfajta memoár, egy olyan kapcsolatról szól, amelyből mindkét fél rengeteget tanulhatott, és az együtt átéltekből akár egy új kapcsolatban is építkezhet. Nem fájdalom vagy bánkódás van benne, hanem inkább köszönet, hogy mennyire jó, hogy mindez megtörtént"- folytatta az előadó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.