Elképesztő! Rátámadt a kutyájára egy puma, a nő pedig szembeszállt vele - Videó

Forrás: unsplash.com -
kutya vadállat puma támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem életbiztosítás olyan helyre költözni, ahol pumák is élnek. Ezt bizony a videóban látható hölgy és két kiskutyája is megtapasztalta.

A pumák éjjel is a látásukra hagyatkoznak vadászat közben, és egy apróbb házi kedvenc remek vacsora a számukra. A videóban látszik, ahogy a kutyák hangos ugatással és szagolgatással jelzik, valami ólálkodik a kerítés túloldalán. A puma meg is jelenik a kapunál, ahol látja a két ebet. Ezután beugrik és rátámad az egyikre.

A hatalmas vadállatot azonban megzavarja a gazdi. A nő üvöltve fut felé, amitől a nagymacska megijed és átugorva a hatalmas kerítést kereket old, hátrahagyva lehetséges zsákmányát.

Hihetetlen lélekjelenlét, vagy nagyfokú felelőtlenség amit a hölgy részéről látunk? Ezt mindenki döntse el maga. Szerencséjére ettől a fellépéstől a puma inkább a menekülést választotta, de akár dönthetett volna másként is, és lássuk be, ha a nőnek támad, senki sem tudja megakadályozni a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.