Ma lenne 48 éves Benedek Tibor

Forrás: Instagram/Epres Panni -
halál Benedek Tibor vízilabda születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a hír, miszerint Benedek Tibor hosszú betegség után június 18-án elhunyt. 

Bár azt tudni lehetett, hogy Tibor súlyos betegséggel küzd, mindenki bízott a felépülésében. A világ egyik legjobb balkezes vízilabdázója háromszor nyert olimpiai bajnoki címet, egyszer világbajnoki címet, majd szövetségi kapitányként is átélhette, milyen érzés, ha csapata vb-t nyer.

Benedek Tibor 2010-ben, nyolc év együttélés után vette feleségül Epres Pannit, akitől két gyermeke, Mór és Barka született. Olasz házasságából egy nagylánya van, Ginevra már 21 éves.

Benedek ma ünnepelné 48. születésnapját, mi pedig azzal a pár sorral búcsúzunk tőle, amit 2019-ben mondott.

„Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot a labdával, és ma már ennél is kisebbet dobok. Nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos...Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra. Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem."

Forrás: Instagram/Epres Panni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.