Naya Rivera holttestét a Glee másik sztárjának halálának évfordulóján találták meg

Forrás: AFP/Joe Klamar -
Glee (sorozat) vízbe fulladás Cory Monteith Naya Rivera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kisfiára egy csónakban bukkantak rá egy héttel ezelőtt egyes egyedül. Édesanyjával vágtak neki a Piru tónak, de a nőnek nyoma veszett. Naya Rivera holttestét csak később találták meg, éppen azon a napon, amikor a Glee másik sztárja, Cory Monteith meghalt hét éve.

Szörnyű tragédia történt a Glee sztárjával. Naya Rivera kisfiával csónakázott a Piru tavon, ám később a gyereket egyedül találták meg a csónakban a vízen, édesanyjának nyoma veszett.
A napokban bukkantak rá Naya Rivera holttestére, feltehetőleg a nő úszni akart, de túl erős volt a sodrás.

Naya Rivera holttestét megtalálták a tóban. Forrás: AFP/Joe Klamar

Hátborzongató egybeesés, hogy éppen azon a napon találták meg a színésznőt, amikor a Glee másik sztárja Cory Monteith drogtúladagolásban meghalt hét éve – írta a Daily Mail.

A sorozat másik színésznője, Lea Michele törölte magát a Twiterről, ugyanis miután kitett egy fotót, egykori kollégáiról, rengeteg támadást kapott, mivel állítólag ellenségeskedtek egymással anno a forgatásokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.