Itt lesz Gábor Zsazsa végső nyughelye

Forrás: Northfoto -
temetés végakarat Budapest Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa özvegye megtalálta a tökéletes nyughelyet az egykori színésznőnek. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Gábor Zsazsa utolsó kívánsága az volt, hogy Budapesten, apja mellett helyezzék őt örök nyugalomra, eddig azonban ez nem teljesülhetett. Özvegye, Frédéric von Anhalt azóta azonban mindent megtesz azért, hogy teljesíthesse a néhai díva akaratát - ám most úgy tűnik, ez sjanos nem fog sikerülni neki.

Forrás: Northfoto

Mint kiderült, a Fiumei úti sírkertben fogják örök nyugovóra helyezni, ehhez azonban Orbán Viktor miniszterelnök segítségét kéri Frédéric von Anhalt, mivel állami temetést szeretne kérvényezni a néhai filmsztárnak.

"Hálával tartozom a Kozma utcai izraelita temetőt felügyelő főrabbinak a segítő szándékáért, de tudomásul vettem, hogy amit Zsazsa szeretett volna, nem megvalósítható. Biztos egyetértene azzal, hogy a Nemzeti Emlékhelyen legyen a síremléke" - kezdte az özvegy a Blikknek.

"Nem tudtam, hogy az apósom második felesége is Gábor Vilmos sírjába került, de abban biztos vagyok, Zsazsa nem tartaná helyesnek, ha föléjük kerülne" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.