Kiderült, hogyan halt meg Naya Rivera, kisfiát próbálta menteni

Glee (sorozat) halál baleset Naya Rivera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt a Glee sztárjával. Naya Rivera csónakázni ment kisfiával, ám később a gyereket egyedül találták meg a vízen. A színésznő holtteste napokkal később került elő. Most kiderült, mi is történt vele.

A Glee sztárja a Piru tavon indult csónakázni kisfiával, ám a nőnek nyoma veszett: néhány órával később a négyéves gyereket egyedül találták a vízen ringatózva. Sajnos néhány nap múlva édesanyjának már csak a holtteste került elő a vízből.

A vizsgálatok során most kiderült, mi is történhetett. Semmilyen tudatmódosító szert nem találtak a színésznő szervezetében.

Naya Rivera kisfiát még meg tudta menteni, ő viszont megfulladt. Forrás: AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

Úgy tűnik, a csónakjuk felborult, Naya pedig minden erejével azon volt, hogy visszafordítsa, és kisfiát beletegye. Ez sikerült is, de ő már nem tudott visszamászni a lábába akad hínárok és az örvények miatt, melyek lehúzták a mélybe, és percek alatt megfulladt – írta meg a Hello Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.