Nem állapítottak meg bűncselekményt Hosszú Katinka cégénél

Forrás: instagram.com/hosszukatinka -
úszás Hosszú Katinka nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozást indítottak Hosszú Katinka cége, az Iron Corporation ellen, amiatt, hogy jogtalanul használják a Duna Arénát. A rendőrség most bűncselekmény hiányában megszűntette a nyomozást.

Az úszóbajnok cégét, az Iron Corporationt azzal vádolták, hogy szerződés nélkül használja a Duna Arénát. A hatóságok hűtlen kezelés és közérdekű adattal való visszaélés vádjával kezdtek nyomozásba, ám egyik esetben sem állapítható meg a bűntény, ezért le is zárták az ügyet – írja a Blikk.

Hosszú Katinka cége ellen megszüntették a nyomozást. Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az arra alkalmas területeket, medencéket a használó köteles kizárólag sportcélra harmadik személyek részére, így különösen a FINA világbajnokságon induló válogatott magyar sportolók felkészülésének biztosítása vagy utánpótlás-nevelés érdekében ingyenesen biztosítani" – mondja ki a Nemzeti Sportközpontok és a Bp2017 Kft. közötti szerződés. Ennek tükrében a Duna Arénát a Bp2017 Kft ingyenesen adhatja használatba.

Valószínűleg így végez úszásoktatást a létesítményben bérleti díj nélkül a Hosszú Katinka és volt fárje, Shane Tusup által alapított Iron Corporation Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.