Újabb fordulatot vett a 28-as villamoson történt brutális gyilkosság ügye

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit ledöbbentett a hír, ami április elején történt a VIII. kerületi Orczy téren. A 28-as villamoson megszúrtak egy fiatal 25 éves férfit, aki a kutyáját védte.  Az életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, belehalt a sérüléseibe.

"Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta. Próbáltam segíteni, Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni..." - mesélte a Blikknek a férfi legjobb barátja, akinek a kezei közt halt meg a fiatal férfi.

Most azonban új fordulatot vett az ügy. Volt egy nő, D. Éva, aki a két gyilkost védte. A támadás után azonnal a ruhájába rejtette a kést, majd bedobta az Orczy térnél egy virágosládába. Amikor faggatták a rendőrök, hogy hol van, hazudott a hatóságoknak.

Rács mögé kerül a százhalombattai házaspár gyilkosa kés gyilkosság news Forrás: Thinkstock

A fiatal nő eddig bűnügyi felügyelet alatt lehetett, vagyis nyugodtan élhetett otthon, amit mi sem bizonyít jobban, hogy többször is megszökött otthonról, és csak elfogatóparancs kiadásával tudták megfogni. Az ügyészségnek elege lett a komolytalan játszmából, így most azt kérték a bíróságtól, hogy tartóztassák le a nőt - írja Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.